Ja ja, hier is de diavoorstelling waar iedereen op zit te wachten…

Het is me een maandje geweest zeg! Zoals de foto’s hieronder zullen laten zien, hebben we veel bezoek gehad, veel gegeten en gedronken hier en daar, en veel gezien. Wat de foto’s niet laten zien, is dat we ook gewoon nog onze uurtjes gewerkt hebben (afgezien van 1 week vakantie), huishouden hebben gedaan en geslapen. Van de bijna 1000 foto’s heb ik nu dan eindelijk een selectie weten te maken en daar laat ik het deze keer bij. Een verslag van de afgelopen weken gaat me namelijk nog zeker dik een uur kosten en ik moet morgen weer fris om 7 uur achter mijn laptop zitten…

13 reacties

 1. Mooie plaatjes.
  Mooie mensen.
  Mooie omgeving.
  Mooie fotograaf.
  Mooie tijd gehad bij jullie.
  Mooie verslag zo idd
  Mensen hebben ook niet altijd zin om te lezen 🙂
  Werkse! X

  1. Wat hebben jullie het druk gehad met al dat bezoek. Super gezellig ziet het er allemaal uit. Lekker even bij komen de aankomende weken. Ohneeeeee de keijzertjes komen nog langs😅daar gaat de rust 🤣 nee hoor lekker genieten van alles.

   Dikke kus ❤

 2. Kom je na 100 dagen werken met een busje met spullen bij de Franse Droom aan, wordt je overladen met karrevrachten gastvrijheid ! Wat een heerlijke dagen ! Ook mooi om te zien hoe Maartje en Victor hard en bevlogen werken combineren met het franse genieten. Ook zijn sinds m’n vorige bezoek mooie stappen gemaakt in de ontwikkeling van dit pareltje. 3 kilo gegroeid maar de batterij nog meer opgeladen !
  Ik ga weer even vasten en zie uit naar het volgende vrachtje.
  MERCI BIEN !!!!!

  Aad

 3. Hey lieve Vic en Maartje,
  Bedankt voor de update, maar het heeft helaas niet geholpen… 😉
  Ik mis jullie nog steeds!
  Veel liefs, Bianca en Joey

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *