En het is gelukt!

Bijna drie weken geleden zijn we bij ons lieflijke Franse verblijf aangekomen. De bush was in werkelijkheid net zo erg als op de foto’s…we hebben ons er doorheen geslagen. Binnen had het ongedierte een staatsgreep gepleegd, maar met stoffer en blik en een uurtje Franse slag kregen wij weer de overhand. Ook zussen en broer waren op hun logeeradres aangekomen, altijd weer uren later dan gepland. En ze treuzelen niet, zeggen ze, en zitten ook heus niet lang op terrasjes of andere uitspanningen. Maar enorm blij dat ze er waren! Want wat hebben we een mooie week gehad. De tuin was met 5 paar handen een fluitje van een cent. De spierpijn bestreden we met wijn en bier en voor de ontspanning struinden we over markten en in kringloopwinkels. We hebben kiekjes lopen maken als Oosterse toeristen in Volendam, want laten we vooral deze herinneringen vastleggen! En zo zitten we nu door honderden foto’s te bladeren, op zoek naar die ene best aardig gelukte ;-). De herinneringen hebben we toch wel in ons hoofd en deze week met elkaar neemt niemand ons meer af.

Met het vertrek van de familie, verdween ook het mooie weer. Het was niet zo erg als in Limburg, maar laten we zeggen dat we blij zijn dat we op een rots op zo’n 600 meter boven zeeniveau zitten. Voor onze werkweek was het niet erg, dat doen we toch binnen achter de laptops. En de opgeknapte tuin met verse plantjes kon ook wel een bui gebruiken. Nadeel is alleen dat je dan dingen in je huis ziet die aandacht nodig hebben. Zoals de logeerkamer, de houten lattenbodems hebben een jaar buiten gestaan en we waren er al door eentje gezakt. Dus gewoon via internet nieuwe besteld. Dan ook meteen maar een grotere koelkast. Het was wel heel erg creatief denken hoe we voor 5 man en een hondenkop versnaperingen in het tafelmodel konden proppen. Deze derde, gelukkig weer zonnige week begint het te voelen als het normale leven. En zo hoort het ook…

8 reacties

  1. Wat heerlijk om te lezen en de kiekjes te bekijken. Wat zijn jullie goed bezig en wat is het mooi!!
    Geniet maar lekker samen in la Douce en lieve groetjes van mij, xxx

  2. Wat weer een leuk stukje en mooie foto’s. Vooral die met de familie. Zulke momenten moeten jullie koesteren. Maar dat doen jullie gelukkig ook 🥰. Veel plezier nog daar. 😘

  3. Wat heerlijk om te lezen en ook supermooi om zo met de familie op een prachtige voor jullie zo dierbare plek te kunnen zijn!
    Veel liefs, Marion

  4. Wat is het al weer enorm opgeknapt in zo’n korte tijd! Echt geweldig! En zo fijn al die “it’s all in the family” momenten. Dikke kus ❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *