Van schuur tot bureau/bar/atelier…

Hieronder een fotoverslag van de verbouwing van de oude schuur tot een pracht van een bureau (frans voor kantoor)/bar (nog niet af op dit moment)/atelier (knutselhoek voor toekomstige creatieve uitingen). De supermannen hebben hun ziel en zaligheid in het project gestoken en het resultaat tot nu toe is geweldig!

14 reacties

  1. Enorm, wat is er veel werk verzet. Echt super mooi en groot. Wat zijn jullie toch geweldige doorzetters. Gefeliciteerd met dit resultaat en ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

  2. Hoi lieverds, wat een klus hebben jullie geklaard. Het ziet er fantastisch uit!! Nu lekker genieten na al dit werken. Heel veel plezier en liefs uit Enkhuizen, xxx André en Jos

  3. Wat leuk om jullie te volgen. Zelf zijn wij hier afgelopen juni in Frankrijk aangekomen. Op 28 juli 2023 krijgen wij onze sleutels van onze nieuwe huis, een oude fermette in het departement Gers. Veel herkenbare zaken die jullie hebben beschreven. Hartelijke groeten Jolly en Carla Lucardie

    1. Ha Jolly en Carla, dank voor jullie reactie! Heel veel geluk in jullie fermette en geniet van het heerlijke Franse leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *