Dat was zoooo september…

Je zou het niet zeggen maar we zijn al weer een maand terug in Nederland. Door alle opgespaarde afspraken, uitgevoerd in de afgelopen weken, met dokters, tandarts, vrienden, familie en verder iedereen die ik vergeten ben, lijkt een update van september wat mosterd na de maaltijd. Maar de foto’s van die laatste vier Franse weken verdienen ook nog een plekje op de site. Omdat we genoten hebben met Vic z’n zussen en echtgenoten. En zusje nog een week de handen uit de mouwen kwam steken. Waardoor er weer wat klusjes zo goed als gedaan zijn, afstrepen die hap!

3 reacties

  1. Wat een heerlijke foto’s van jullie drukke september maand. We hebben zooo genoten. Slaapkamer en woonkamer zijn echt super leuk geworden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *