Mensch, wat vliegt de tijd…

Het is nu bijna een half jaar geleden dat we uit Frankrijk vertrokken zijn. Dus ook zo’n tijd geleden dat we een stukje voor defransedroom hebben gemaakt. Er is genoeg gebeurd om over te schrijven maar de puf ontbrak. In Frankrijk ligt nu een strakke tegelvloer in de keuken, met dank aan Theo, Francis en buurvrouw Elisabeth. In Nederland hebben we onze postzegel tuin op de schop gehad om de overstroming uit het riool te verhelpen. En hebben schilders de buitenboel van een verse laag voorzien. Tussendoor hadden we nog een abonnement op het ziekenhuis voor ons allebei maar we gaan gezond, en ik nu voor het eerst in 30 jaar recht van lijf en leden, het nieuwe jaar in! We hadden niet eens tijd voor Corona dus ik ben erg blij dat die onze deur heeft overgeslagen (tot nu toe…pffff).

Met een winters tafereeltje van afgelopen maart sluiten we dit rare jaar af. Hele fijne feestdagen en we hopen dat iedereen gezond blijft, of goed hersteld. Een mooi 2021!

4 reacties

  1. De tijd vliegt echt!! De dagen , weken of maanden dat jullie weer kunnen gaan genieten van de Franse droom komt ook weer op een dag.
    En dan is het dubbel genieten wanneer je rechtop de deur binnen kunt wandelen over jullie nieuwe vloer.
    De houtkachel brandend en met een heerlijk glas ros├ę- whisky en de nodige tabak achter overgeleund in een stoel om jullie heen kijkend van alles om jullie heen …
    Heb geduld want wat vliegt de tijd en voor jullie het weten is het weer zover we hopen dan ook voor een keertje weer aan te mogen schuiven.
    Proost, gezond 2021

  2. Ik hoop dat we in mei met zijn allen kunnen genieten van elkaar op deze mooie plek. Dan doen we Oud en Nieuw uitgebreid over met vuurwerk, bubbels (ik bak wel oliebollen) en dan proosten we op jullie en op 2021. Kus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *