Kleine update

Gisteravond heeft president Macron ons verteld dat we hier nog tot 11 mei blijven. Dat viel eigenlijk nog mee want we hadden 15 mei of zelfs eind mei gehoord. Maar goed, er kan nóg een verlenging komen…dat virus is niet één, twee, drie weg. We hebben er maar wat van gemaakt, van de paasdagen, en ik hoop jullie allemaal ook!

Afgelopen vrijdag werden we blij verrast door de komst van onze wasmachine. Volgens de leverancier zou deze pas 22 april geleverd worden, zo veel eerder is best ongewoon in Frankrijk. En op dezelfde dag kwam het pakket van mijn zusje, met drop, toffees, gist, oortjes voor het beeldbellen en heerlijke Goudse stroopwafels. Dit pakket zou volgens de app van PostNL nog niet eens in het land van bestemming aangekomen zijn maar ik had ‘m toch echt in handen. Wat een mooie dag!

Daarnaast begonnen met mijn werk aan de slaapkamer. Alle plamuur geschuurd, de vreselijke stofzooi opgeruimd, alles voorgestreken en vandaag kon dan de leuke klus beginnen, witten. Met groene muurverf, al eerder een keer meegekomen uit Nederland. Waarschijnlijk heeft het hier te koud gestaan, of te lang, maar het was niet soepel door te roeren. Scheut water, pot dunne niet dekkende krijtverf van Action, niets hielp om de klonten eruit te krijgen. Ach wat, het is een mooie kleur en in een Frans huis mag alles dus heb het toch gebruikt, op wat minder muren dan eerst bedacht. Het dekte vanwege de dikte in één keer en van een afstandje ziet het er best goed uit, net structuurverf. Morgen de overige muren met een andere oude bak witsel onder handen nemen, spannend…

Ja, ik zou een korte update doen maar dat is weer niet gelukt :-). Hieronder nog twee aardige kiekjes als uitsmijter. En daar laat ik het dan echt bij. Blijf thuis, hou vol en blijf gezond!

10 reacties

  1. Goed bezig geweest weer!!
    En mooie Paasdagen zo met ontvangst wasmachine, pakketje en heerlijk eten.
    Niet fijn, die verlenging, maar geniet er zo veel mogelijk van. Aan de laatste twee foto’s te zien, moet dat gaan lukken.

  2. Morning lieve collega! Blijft leuk om mee te lezen, en hoe blij kan een mens zijn met de kleine dingen in het leven…zeker nu in deze spannende corona tijd.
    Mooi kleurtje:-) ook!

  3. Lekker bezig jullie 😁 super mooi geworden alles. En ken jou het schelen met die verf. Ziet er toch super uit. Enne doen we mijn verjaardag gewoon op afstand 🍷🥂🍺🎥📱 dikke kus en stay safe ❤🥰😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *