Bijna weer een jaar voorbij

Ondanks pandemie en lockdowns is dit jaar voorbij gevlogen. Op het moment van typen schurken we tegen de kerstdagen aan. Meestal hebben we een wat weemoedig gevoel aan het einde van het jaar maar daar zijn man en ik te druk voor geweest…dus gooi ik gewoon weer wat kiekjes van de afgelopen maanden op de site. En wens jullie allemaal gezellige feestdagen en maak van 2022 een mooi jaar!

7 reacties

 1. Geniet lekker van rust en sneeuw en mist en vrienden met kerst en jaarwisseling zonder vuurwerk en halen we volgend jaar al die gemiste roseetjes wel in 😉

 2. Wat een mooie foto’s! Vooral met die sneeuw en die kraanvogels.
  Sneeuw brengt meteen kerstsfeer.
  Hier in Spanje hoeven we niet te rekenen op een witte kerst; maar wel op 15 tot 20 graden!
  Hele fijne kerstdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2022l
  Ad en Gertie

 3. Wat een prachtige foto’s van jullie stulpje en het Franse land. Ik wens jullie ook hele knusse kerstdagen en voor 2022 alle goeds en bovenal gezondheid. Lieve groetjes uit een koud en zonnig Enkhuizen, André en Jos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *