Zal het nu dan toch…?

Het is nog een beetje onwerkelijk maar het lijkt erop dat we over een paar dagen naar Frankrijk vertrekken. Nederland is oranje/groen volgens Europa en Frankrijk is geel volgens ons ministerie, dus we mogen eindelijk weer de grens over. Weliswaar met een PCR-test voor de niet (volledig) gevaccineerden maar die staat ingepland. Voor mij (mijn tweede prik is te kort dag) maar ook voor mijn zussen en broer. Want wat ook nog onwerkelijk voelt, is dat zusje de chemo’s zo goed heeft doorstaan dat haar longen meer lucht hebben gekregen en zij meer tijd. De eerste en beste mogelijkheid om nieuwe mooie herinneringen te gaan maken, hebben we vrij gevraagd en geboekt. Zaterdag vertrekken we, zondag komen we aan, lekker rustig Parijs vermijdend. De familie met een tussenstop in Luxemburg, om jeugdvakantieherinneringen op te halen. En Vic en ik via een fijne B&B in Noord Frankrijk. De tassen zijn bijna gepakt. De auto’s gezomercheckt. De zon gaat schijnen. En wij gaan naar ons huis…we gaan!

Heb ik hieronder nog wat fotootjes die ik doorgestuurd had gekregen van onze superklusser Theo en buuf Elizabeth. Mooie vloer in de beide slaapkamers, een prachtig gelakte trap en onze tuin. Het is dat we door het minder maaien in gemeenteland al een beetje gewend zijn aan drie kontjes hoog gras en fleurige onkruidboeketten maar het was toch even slikken. Gelukkig is het terras nog enigszins begaanbaar. De rest pakken we van de week lekker aan, zin in!

14 reacties

 1. Zo fijn dat jullie mogen gaan en nog fijner met zus erbij <3 Het ziet er al mooi uit en wat je "onkruid" betreft is dat net als in Enkhuizen…. nieuw maai beleid 😉 Tot straks en proosten we nog even in het eggie xxx

  1. Dat was me wat! Vet hard gewerkt en op tijd gepauzeerd. Rosé en lasagne op het vers gegrinde terras. Thuis gekomen nog steeds spierpijn, maar vol met mooie herinneringen en ervaringen. Zo’n fijne familie!! Bedankt Maart en Vic

 2. Wat wordt het mooi! Wat zullen jullie er weer fijn wonen. Prachtig? En die tuin komt helemaal goed. Af en toe rusten op het terras met wijn en stokbrood met kaas.
  Geniet van deze periode daar met je fam en later met z’n twee.

 3. Wat is het allemaal mooi geworden . En fijn dat jullie er weer heen kunnen en samen met je Familie daar kunnen genieten 👍Veel plezier 😘

 4. Wat ziet het er prachtig uit, met recht Franse Droom. Geniet strakjes weer van al t moois, lekkers;-) en vooral van elkaar! Xx

 5. Haha, de Westerduin bende! Heerlijk.
  Geniet, geniet met die bende en de bende in de tuin dat lost zich wel op.
  Maak er samen een bende van in alle aspecten.
  Wij gaan elkaar zien, is het niet daar dan hier en ook wij gaan er dan een gezellige bende van maken, mooier is er toch niet?!
  Leef, beleef en geniet! Het kan maar één keer he?!
  Kus en tot gauw

 6. Leef, beleef en geniet! Het kan maar één keer he?!
  Ben het helemaal met Christien eens!
  Het ga jullie goed tussen al die bende. En denk, het moet eerst ergere wil het betere….
  ‘k Ben weer aan het schrijven. Ja ja, de wereld zal weten dat ik mijn sporen nalaat. Met hulp van een
  ghostwriter, heel gezellig. Kijken wat het wordt. Houdt me in ieder geval nog steeds van de straat. Ga ook weer es verhuizen. Intern naar een geweldig mooie kamer. Mogelijk al op FB gezien?
  Nogmaals, all the best onder de noemer Carpe Diem

  1. Heel veel plezier met zussen en broer, maak mooie herinneringen, leg ze vast, graveer ze in het geheugen.
   Die bende is maar bende, met een beetje zwoegen is die bende zo weer weg.

   Maar vooral Geniet ! Met een grote G!
   Ga jullie zien in augustus ❤🥰

 7. Ik vertrek morgen naar France om mijn wijn op te halen in Chagny… de Bourgogne!xi enorm veel zin in!! Vorig jaar besteld… naar door Corona niet kunnen ophalen. Ik graveer deze reis óók als bijzondere herinnering!! Geniet van broers/zussen (familie) en de klussen! Ik geniet nog steeds van je post Maartje xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *