Trap enzo

Ken je dat verhaal van die trap die zou komen? Nou, die is er. Na anderhalf jaar gebakkelei en gedoe…we zijn zó blij! Een week geleden hadden we niet gedacht dat het ooit nog eens van zou komen maar onze maitre artisans (ze zijn bevorderd door ons) Theo en Bout hadden door de lockdown wat tijd over en wilden deze week wel bij ons aan de slag. De grote zware puzzel is in elkaar gezet, we hebben er ineens een slaapkamer bij…

Ondertussen was onze vakantie over en moesten we aan de slag. Maandagochtend om 7 uur zaten we netjes achter onze laptops, met het eerste bakkie koffie ernaast, de slaap nog in de ogen en de hond in de tuin zichzelf uitlatend. De verbinding bleek uitstekend. Vergaderingen met al die andere thuiswerkenden in Nederland bleek ook best te doen via Teams of Jitsi. We hebben gewoon zelf aan de collega’s die het nog niet wisten en buitenstaanders verklapt dat we in Frankrijk zaten.

Qua weer hebben we de afgelopen week van alles gehad. Zo zaten we zaterdags nog heerlijk in de zon met vriend Ton (die we met het juiste kruisje op het lockdown-formulier even voor een drankje opgehaald hadden) en de volgende dag sneeuwde het. Nog vriest het hier 4 graden iedere nacht maar dit weekend belooft het beter te worden. Kan ik nog wat wasjes aan de lijn laten drogen…stay safe!

6 reacties

  1. Wat weer een leuke update. Genoten😄 en wat een mooie trap. Jullie hebben een pracht plekje daar en super dat je ook kan werken. Liefs van mij en blijf gezond 😘💋

  2. Ooooh top zeg. Ziet er super uit 😍👍 ken die ouwe mooi op zolder slapen als die vervelend is 😆 hoop in juni het in het echt te mogen zien 😁 stay safe en geniet er van 😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *