Tussendoortje

Terwijl wij in Nederland wachten tot we weer naar Frankrijk mogen, is daar ondertussen het een en ander gebeurd…

  • We hebben het contract met de trappenman verbroken. Na noeste arbeid van onze lieve buurvrouw, bleek er weer van alles niet goed te zijn en nog meer aanpassingen nodig voordat hij kon inmeten. Bijna een jaar na het tekenen van de offerte, waren we het zat. Ook al wilden we deze vakman vanwege het feit dat hij second runner up is van onze lokale burgemeester (schijnt belangrijk te zijn), ons geduld werd aardig op de proef gesteld. Met het annuleren van de offerte kwam meteen een grote hap uit ons budget weer beschikbaar. Koetjebaai handgemaakte eikenhouten prachttrap, we gaan op zoek naar een tweedehandsje of een standaard beuken exemplaar.
  • Onze electriciën Theo, die van meer markten thuis is, is begonnen met het betegelen van de douche! En het wordt mooi!
  • We verzamelen in onze woonkamer weer een buslading goederen die begin juni naar het zuiden verhuizen. Wat een hoop mooie dingen hebben we gekregen! Zus Hilde en familievriend Henk hebben een aanhanger vol geweldige spullen gebracht. Ook van vriendin Janna hebben we een tas vol fijne keukenbenodigdheden gekregen. En er staan prachtige rommelmarktvondsten van Rob en Ing bij. Daarnaast ben ik de afgelopen maanden in huis wezen ontspullen à la Marie Kondo…ze kan trots op me zijn, er gaat heel wat weg. Alleen niet naar de kringloop of vuilnis maar naar Frankrijk haha! Nog drie weken…

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *